RSS

M-a ajutat să rămân la buget

11 Mar

sf efrem 1Am spus că revin să mărturisesc ajutorul, dar n-am făcut-o, am lăsat timpul să treacă. Am uitat ce am promis. Am uitat să mărturisesc ajutorul Sfântului Efrem, pe care îl rog să mă ierte pe mine păcătoasa și nevrednica.

La finalul sesiunii, așteptam să apară lista cu repartizările taxă-buget. Când s-a afișat lista parțială, l-am rugat pe Sfânt să mă ajute să rămân la buget în continuare, deoarece nu era sigur că lista va rămâne așa și nu se va mai schimba. Atunci i-am mărturisit că voi reveni cu altă mărturie, dar n-am făcut-o. N-am știut să apreciez ajutorul, am tot amânat.

Sfântul Efrem cel Nou m-a ajutat să rămân la buget după prima sesiune. Îi mulțumesc din tot sufletul pentru ajutorul primit și îl rog din tot sufletul să mă ajute în continuare să rămân la buget, să-mi dea putere să învăț, să înțeleg materia, să fiu atentă și să fie alături de mine în orice moment al vieții mele. Îți mulțumesc, Sfinte, din tot sufletul!

În acest moment îl rog pe Sfânt să mă ajute să găsesc un loc de muncă care să-mi permită să ajung la toate cursurile și seminariile, la pregătiri, la medic și la Biserică. Am încredere că mă va ajuta și nu mă va lăsa pe mine, păcătoasa.

Ana, București

 
Leave a comment

Posted by on 03/11/2020 in Sfântul Efrem cel Nou

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: