RSS

Mi-a dăruit mai mult decât am cerut

16 Jan

Vă scriu cu întârziere despre ajutorul primit la examene de la Sfântul Efrem cel Nou, pentru a doua oară în viață.

În vara acestui an, am participat la un interviu, având ca obiectiv admiterea la un program de formare profesională foarte important pentru mine, care presupunea o contribuție financiară substanțială din partea mea și care avea un număr limitat de locuri. Concurența la interviu era destul de mare, iar șansele mele păreau foarte mici.

Înainte de interviu, am citit acastistul Sfântului Efrem cel Nou și m-am rugat la trei biserici, care aveau icoana și părticele din moaștele Sfântului.

Rezultatul la interviu a venit cu întârziere și am aflat că am fost admis pe locurile de rezervă, care, doar în cazul în care unii candidați admiși nu ar fi confirmat locul obținut, ar fi însemnat reușita mea. Nu s-a întâmplat ca nici unul din cei admiși să renunțe.

Am rămas puțin dezamăgit, deși știam că Sfântul Efrem cel Nou nu poate să nu îmi asculte rugăciunea. La puțin timp am aflat și vestea care îmi dădea speranțe din nou. Cei admiși pe locurile de rezervă aveau posibilitatea să se înscrie pe un alt program de formare mai complex, care presupunea și programul de formare pentru care am fost la interviu, dar și un alt program de formare pentru întreaga instituție pe care o reprezentam, ambele programe fiind oferite gratuit.

Am reușit să îndeplinesc cerințele impuse pentru participarea la programul de formare cu oarecare efort și, în urmă cu aproximativ o lună, am aflat vestea mult așteptată, aceea că am fost admis în mod gratuit și pe ambele programe de formare.

Așadar Sfântul Efrem cel Nou mi-a dăruit mai mult decât am cerut!

Am convingerea că rugăciunea spusă cu credință către Sfântul Efrem cel Nou, se îndeplinește mai devreme sau mai târziu! Nu ezitați să cereți prin rugăciune Sfântului Efrem cel Nou ajutorul de care aveți nevoie și el va fi primit cu siguranță!

Mulțumesc Sfântului Efrem cel Nou pentru tot ajutorul dăruit!

S.G.

 
Leave a comment

Posted by on 01/16/2020 in Sfântul Efrem cel Nou

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: