RSS
Image

Cu o stare de rău

16 Jan

Începutul primului an de facultate cred că reprezintă o provocare pentru orice student, mai ales atunci când se află într-un oraş străin, aşa cum se întâmplă în cazul meu. O provocare o reprezintă și testele şi examenele, acestea fiind însoţite mai mereu de emoţii şi stres.

La unul dintre testele pe care le-am dat, am pornit destul de încrezătoare în mine, pentru că învăţasem şi mă rugasem Maicii Domnului şi Sfântului Efrem cel Nou să mă ajute să rezolv subiectele corect.

ameteala-remediiTotuşi, în drum spre facultate mi s-a făcut atât de rău încât nu mă mai rugam să ştiu să rezolv, ci să se termine odată testul ca să pot pleca. În ciuda stării de rău, am încercat să rezolv subiectele, rugându-mă Sfântului Efrem să mă ajute să rezist măcar atât cât să pot preda testul şi mai apoi să ajung acasă pe picioarele mele. Totodată, i-am promis Sfântului Efrem că dacă mă ajută, voi mărturisi ajutorul pe care mi l-a oferit.

Spre mirarea mea, nu numai că Sfântul Efrem m-a ajutat să ajung cu bine acasă, dar nota la test a fost una foarte mare, şi anume 9. Când am văzut lucrarea am verificat de mai multe ori dacă este cu siguranţă a mea.

Nu încetaţi niciodată să credeţi şi să vă rugaţi, Dumnezeu are mereu grijă de noi, chiar daca problemele noastre pot părea uneori fără soluţie.

E. D.

Advertisements
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: