RSS
Image

Rugăciune pentru o prietenă

17 Feb

viata-aratarile-minunile-acatistul-si-paraclisul-sfantului-efrem-cel-nou---grabnicul-ajutator-si-marele-facator-de-minuni_1_fullsizeMulţumesc Sfântului Efrem cel Nou!

După ce am fost admisă la facultate, Dumnezeu mi-a arătat acest blog. Am citit uimită şi cu speranţă toate postările, iar când am ajuns la primul curs în Iaşi, am cumpărat de la Mitropolie o cărticică cu viața, minunile și acatistul Sfântului Efrem cel Nou. Această carte m-a însoţit până acum la 30 de examene, pe care le-am trecut doar cu brio: 4 de 8, 11 de 9 şi 15 de 10.

M-am rugat la Sfântul Efrem şi pentru o prietenă la examenul de licenţă. Dacă în timpul facultăţii avea note de mijloc, cu ajutorul Sfântului meu Efrem, prietenea mea a avut cea mai mare notă la scris şi nota 10 la prezentarea lucrării, ajungând şefă de promoţie. În plus, la master a ajuns să aibă bursă.

Povestindu-le colegilor despre minunile pe care simt că le face Sfântul Efrem pentru mine, ei au crezut în Sfânt, i-au luat iconiţa sau cartea şi sunt uimiţi că notele le-au crescut la 9 şi 10.

Am suferit câteva intervenţii chirurgicale dureroase şi nu speram să mă văd curând acasă. Dar mi-am amintit de Sfântul Efrem şi m-a vindecat.

Toată viaţa voi avea credinţă în acest sfânt drag studenţilor şi suferinzilor! În Sfântul Efrem cel Nou am nădejdea şi pentru licenţa care mă aşteaptă în vara aceasta.

Continuare….

Am revenit cu veşti bune! Am terminat facultatea ca șefă de promoție și am luat licența . Asta doar datorită faptului că am avut mereu încredere și m-am rugat Sfântului Efrem.

Mulţumesc!

Aurica, Heci, com. Lespezi, jud. Iaşi

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on 02/17/2016 in Sfântul Efrem cel Nou

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: