RSS
Image

Scrisoare

07 Jan

DSC_0043.jpgIartă-mă Doamne că mărturisesc doar acum ajutorul primit de la Tine, Maica Domnului, Sfântul Nectarie şi Sfântul Efrem!

În urmă cu 4 luni, în timpul unei restanţe de biochimie, aţi extras biletul pentru mine! Şi apoi aţi fost alături de mine şi m-aţi ajutat să mă concentrez.

Vă mulţumesc!

P.S. M-am bucurat mult, în prima zi de Crăciun, când am găsit pe drum o iconiţă cu Sfântul Nectarie!

Ioana, Constanța

Advertisements
 

One response to “Scrisoare

  1. LENUTA

    02/02/2016 at 3:33 PM

    Iarta-ma Doamne Dumnezeule pentru intirzierea acestei marturii, am promis ca voi scrie si eu daca trec cu bine examenul. Am trecut cu bine anul trecut examenul pentru ocuparea unui loc de munca si nu am scris pina acuma. Multumesc din suflet tuturor Sfintilor care m-au ajutat.
    Ma aflam intr-o perioada foarte grea, am tot dat examene pentru ocuparea unui post, treceam la scris si ma pica la interviu, s-a intimplat de citeva ori, venind de la ultimul examen dat la care iarasi m-a picat la interviu, eram foarte suparata, am zis nu ma poate ajuta nimeni decit sa incep sa ma rog. Am inceput rugaciunile in acea zi, iar seara a venit de la biserica de unde apartinem si ne-a adus o carte cu Minunile si Acatistul Sfantului Efrem cel Nou. Acesta era un semn, am inceput sa citesc Acatistul SFantului Efrem Cel Nou, Paraclisul Maicii Domnului, Acatistul Domnului Iisus Hristos, Acatistul Parintelui Arsenie Boca, Acatistul Sfantului Nectarie, Acatistul Sfantului Spiridon. Nu dupa mult timp am avut iarasi examen si am trecut cu bine si proba de interviu, chiar daca eu nu am crezut ca o sa trec aceasta proba. Cind mi-au zis ca sint admisa nu mi-a venit sa cred, mi-am zis in minte: aici m-au ajutat rugaciunile tuturor Sfintilor si le multumesc din tot sufletul meu, nu voi inceta sa ma rog, caci la toate problemele mele, sfintii vin in ajutorul meu, imi sunt mereu alaturi. DOAMNE AJUTA-LE TUTUROR CARE CER AJUTORUL TAU. MULTUMESC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: