RSS

MULȚUMESC, DOAMNE!

20 Jun

camp-cu-flori-colorate-shutterstock_3151283Mulțumesc Maicii Domnului, Sfântului Efrem cel Nou, Sfântului Nectarie, Sfântului Ioan Rusul, Sfintei Cuvioase Parascheva, Părintelui Arsenie Boca.

Dau mărturie celor care caută semne sau minuni pentru a îndrăzni mai mult înspre mila lui Dumnezeu, că toate acestea sunt posibile pentru toţi cei care se lasă în Sfântă Voia Sa cea tainică şi a tot bună!

Eu am fost ajutat, în decurs de nici un an, de când am început să conştientizez mai des prezenţa lui Dumnezeu, a Maicii Domnului şi a Sfinţilor pomeniţi mai sus, în tot ceea ce fac zi de zi.

Împreună cu familia, am început să îndrăznim mai mult în rugăciune, să ţinem post, să ne spovedim, să ne împărtăşim, să participăm mai des la Sfintele Liturghii.

Dincolo de toate binefacerile spirituale, de bucuria şi liniştea interioară pe care le simţim, ne-au fost îndeplinite rugăminţi care ne-au schimbat viaţa şi pe care nu le-aş fi crezut posibile în urmă cu un an!

Dintre acestea, aş vrea să amintesc lăsarea definitivă de fumat, vindecarea de depresie a unei persoane apropiate, reuşita la un examen, schimbarea locului de muncă!

Toate aceste minuni au venit în mod tainic, neaşteptat şi atât de plăcut, în prejma zilelor Sfinţilor la care ne-am rugat şi în ajutorul cărora am nădăjduit.

Vă îndemn din tot sufletul, pe toti care sunteţi în nevoi, necazuri, probleme de tot felul, să cereţi ajutorul lui Dumnezeu şi al Maicii Domnului, să vă lăsaţi apoi în voia Sa şi a Sfinţilor prin care lucrează şi îşi revarsă harul! Veţi fi neîntârziat ajutaţi, căci nemărginită este dragostea Sa faţă de noi!

C. Z.

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on 06/20/2015 in Extra

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: