RSS

Ce nu e cu putință la oameni, e cu putință la Dumnezeu!

09 Jun

1269514437_82912970_1-fotografii-de-colectia-biblioteca-adevarul-100-de-carti-pe-care-trebuie-sa-le-ai-300x200În cele ce urmează voi relata, pe scurt, una din multele minuni de care am avut parte în ultima perioadă. Fiind studentă la o facultate grea – Facultatea de Frept de la UBB Cluj-Napoca, am avut parte de multe încercări, pe lângă miile de pagini pe care trebuia să le memorăm.

Însă, cu ajutorul sfinților printre care-i amintesc pe: Efrem Cel Nou, Nectarie, Arsenie Boca  am reuşit să trec peste ele mai ușor.

Mai concret, minunea constă în faptul că mi-am luat un exemen la care nu am învățat nimic pe parcurs și am citit câteva zile (la Facultatea de Drept trebuie depus mult efort pentru a trece un examen) și am zis: merg să văd cum e, ce presupune acest exemen, fără să am așteptări dacă-l iau, bine, iar dacă nu îl iua, tot bine, mai ales că nu mai aveam nicio putere să învăț, am trecut prin multe în ultima vreme și de la note mari am ajuns să mă bucur de un examen luat, nu mă mai interesa atât de mult nota, cât faptul că puteam să particip efectiv la un exemen și să-l iau.

În fine, l-am rugat pe Sfântul Efrem să mă ajute să-mi iau examenul (am luat și o poză de a părintelui Arsenie Boca cu mine) și cu toate că, după cât am putut să învăț, nu meritam să iau acest exemen, l-am luat. Promițându-i Sfântului Efrem cel Nou că voi face cunoscută această minune, dacă voi lua examenul, m-am gândit să scriu acest mesaj, pentru a vă încuraja să credeți că: ce nu e cu putință la oameni, e cu putință la Dumnezeu!

Ancuța C., Cluj-Napoca

Advertisements
 

2 responses to “Ce nu e cu putință la oameni, e cu putință la Dumnezeu!

 1. catalin

  06/10/2015 at 8:32 PM

  MULTUMESC, DOAMNE! Multumesc Maicii Domnului, Sf. Efrem cel Nou, Sf. Nectarie, Sf. Ioan Rusul, Sf. Cuvioase Parascheva, Sf. Părinte Arsenie Boca.
  Dau mărturie celor care caută semne sau minuni pentru a îndrăzni mai mult înspre mila lui Dumnezeu, că toate acestea sunt posibile pentru toţi cei care se lasă în Sfântă Voia Sa cea tainică şi a tot bună!
  Eu am fost ajutat, în decurs de nici un an de când am început să conştientizez mai des prezenţa lui Dumnezeu, a Maicii Domnului şi a Sfinţilor pomeniţi mai sus, în tot ceea ce fac zi de zi.
  Împreună cu familia ,am început să îndrăznim mai mult în rugăciune, să ţinem post, să ne spovedim, să ne împărtăşim, să participăm mai des la Sfintele Liturghii.
  Dincolo de toate binefacerile spirituale, de bucuria şi liniştea interioară pe care le simţim, ne-au fost îndeplinite rugăminţi care ne-au schimbat viaţa şi pe care nu le-aş fi crezut posibile în urmă cu un an! Dintre acestea, aş vrea să amintesc lăsarea definitivă de fumat, vindecarea din depresie a unei persoane apropiate, reuşita la un examen, schimbarea locului de muncă!
  Toate aceste minuni au venit în mod tainic, neaşteptat şi atât de plăcut, în prejma zilelor Sfinţilor la care ne-am rugat şi în ajutorul cărora am nădăjduit.
  Vă îndemn din tot sufletul , pe toti care sunteţi în nevoi, necazuri, probleme de tot felul, să cereţi ajutorul lui Dumnezeu şi al Maicii Domnului, să vă lăsaţi apoi în voia Sa şi a Sfinţilor prin care lucrează şi îşi revarsă harul! Veţi fi neîntârziat ajutaţi, căci nemărginită este dragostea Sa faţă de noi!
  Catalin

   
 2. Maria

  06/16/2015 at 6:03 AM

  Sfantul Efrem m-a ajutat sa ma definitivez pe post.

  M-am rugat Sfantului Efrem sa ma ajute sa ma definitivez pe post si Sfantul m-a ajutat Inainte de concurs auzeam o voce interioara care imi spunea ca totul va fi bine si aveam o siguranta ( pe care nu am mai simtit-o niciodata) ca o sa ma definitivez. Am crezut cu adevarat in ajutorul Sfantului si acesta a fost alaturi de mine.
  important este ca atunci cand cerem ajutorul sfintilor sa credem cu adevarat ca ne pot ajuta sa nu avem nicio urma de indoiala. Daca avem indoieli ajutorul nu va veni imediat.

   

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: