RSS

Lucrare de licență și 16 materii

12 Aug

Am fost studentă la Inginerie. În ultimul an m-am angajat full time și mergeam la facultate zilnic. Am ajuns în perioada cu susținerea licenței foarte agitată și deznădăjduită. Pe lângă terminarea lucrării de diplomă, aveam de învățat 16 materii.

Însă cu ajutorul Sfântului Efrem cel Nou, al Maici Domnului, al Sfântului Nectarie, al Părintelui Arsenie Boca, al Părintelui Cleopa, al Sfintei Paraschiva și al tuturor sfinților care au fost lângă mine, am reușit să termin facultatea cu notă mare.

Lucrarea de licență am terminat-o la timp și a fost predată, iar la susținerea examenului din 16 materii nu am avut nici o emoție, am fost atât de liniștită și eram convinsă că o sa fie bine, deși de fel sunt o persoană care se stresează din orice și foarte agitată.

De data asta am fost atât de relaxată, iar examenul a decurs foarte bine. Am extras subiecte din materii la care știam subiectele. Cu toate că am avut o peripeție: în ziua susținerii licenței, am fost programată să intru la ora 5 după masă. La ora 3 mă anunță o colegă că mai e o persoană înaintea mea și trebuie să îmi susțin lucrarea de licență. Nici nu știu cum am ieșit din casă, însă am ajuns la timp și susținerea a decurs foarte bine și repede. Aceasta reușită a mea este închinată Sfântului Efrem cel Nou, ocrotitorul meu.

Oricine se roagă Sfântului Efrem cel Nou nu rămâne fără ajutor!

Alexandra S.

Advertisements
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: