RSS

O săptămână cu examene zilnice și note peste 8

03 Mar

8057760-simbolo-de-la-medicinaSunt studentă la medicină în anul III. Vreau să dau şi eu mărturie despre ajutorul de care am avut parte în ultima sesiune, în special, de la Sfântul Mare Mucenic Efrem cel Nou, căruia i-am promis că voi da mărturie despre minunile lui.

Am avut o săptămână cu examene zilnice, iar la acele materii, eu nu învățasem deloc în timpul semestrului.

Însă mare este puterea Sfântului Efrem care m-a ajutat de fiecare dată, luând la toate aceste examene note peste 8.

La unul dintre ele, ştiu că nu reuşisem să citesc nici măcar o dată toată materia și îmi era foarte frică de examenul practic la care puteam să vorbesc liber doar despre un subiect din cartea de 300 de pagini. Dar Sfântul Efrem a fost acolo și am extras exact acel subiect. Am fost foarte fericită şi ştiu că sfântul m-a ajutat aici.

Un examen din această sesiune a fost foarte stresant şi aveam o săptămână pentru învăţat, dar au intervenit şi alte probleme şi eu simţeam că am să cedez psihic şi fizic din cauză că deja trecuse o lună de când doar asta făceam, învăţam.

Nu am luat acest examen, dar ştiu ca Sfântul Efrem m-a ajutat şi aici pentru că m-am rugat lui să nu fiu tristă şi profesorul să fie blând când mergem după note (ne zicea nota la fiecare în parte) şi chiar aşa a fost. Plus că, la ieşirea din sală chiar mi s-a spus că sunt foarte liniştită şi deloc tristă pentru o persoană care şi-a picat un examen.

Sunt însă convinsă că am să iau acest examen în restanţă. Şi vreau să îi multumesc Sfăntului Efrem pentru că m-a ajutat şi să îmi controlez emoţiile mai bine, eu fiind o persoană foarte emotivă în special la examenele practice ceea ce nu mă ajuta.

Multe sunt meritele Sfântului Efrem în viaţa mea, chiar dacă la început eu nu mă simţeam apropiată de acest Sfânt. Rugaţi-vă lui, căci este mereu lângă noi ascultând şi îndeplinind rugăciunile noastre.

Amalia, Cluj

 
Leave a comment

Posted by on 03/03/2014 in Sfântul Efrem cel Nou

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: