RSS

Mama noastră din cer

20 Feb

Vreau să vă povestesc cum m-a ajutat Maica Domnului la un colocviu. Mai aveam doar o seară pentru a învăța la acel examen. Materia era multă și grea. Deși am trecut prin toate subiectele, erau lucruri pe care nu le știam, iar ceea ce știam nu era suficient.

Colocviul trebuia susținut după ora 14. Dimineața înainte de a merge la cursuri am pornit  spre biserică să mă închin și să-L rog pe Dumnezeu să mă ajute. M-am închinat la toate icoanele și m-am oprit în fața icoanei făcătoare de minuni a Maicii Domnului. Din ochii Ei au izvorât cândva lacrimi, iar pata de pe pictură se poate vedea clar.

M-am pus în genunchi și am început să vorbesc așa cum vorbesc cu mama mea, i-am cerut iertare pentru toate păcatele pe care le fac, unele cu știință, altele cu neștiință, și am rugat-o să mă ajute la colocviu, fiind convinsă că va primi cererea mea.

A venit și momentul examenului. Pentru că litera numelui meu de familie se află la sfârșitul alfabetului, urma să intru cu ultimii zece. Colegii care au ieșit din prima tură erau foarte supărați, au obținut note mici, profesoara fiind foarte severă.

Mi-am făcut cruce și am intrat în sală. Stăteam chiar în primele bănci și am simțit cum pică cerul pe mine când am văzut că primisem un subiect la care știam doar definiția. În gând mă rugam Maicii Domnului și interveneam la subiectele colegilor.

La un moment dat profesoara a plecat la secretariat, iar noi am rămas în sală cu profesorul de la seminar, care ne-a zis și răspunsurile și ne-a pus și note mari. Imediat după ce nota a fost trecută în carnet (am primit o notă destul de mare: 9!) și după ce am ieșit din sală, a revenit profesoara care a pus note de la 7 în jos…

Știu că în toată minunea asta a fost contribuția Maicii Domnului care ne ajută ori de câte ori ne rugăm cu credință. Precum mamele noastre ne ajută când le rugăm din tot sufletul, așa ne ajută și Maica Domnului, Mama noastră din cer!

Eli

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on 02/20/2014 in Maica Domnului

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: