RSS

Sfântul Efrem este super!

02 Dec

veins-medical-diagram-clip-artI-am promis Sfântului Efrem cel Nou că voi mărturisi una din minunile pe care le-a săvârșit cu mine. Vara trecută învățam pentru o mărire la anatomie. În acea perioadă citeam și cartea cu viața Sfântului Efrem cel Nou, și imediat după ce am terminat-o, am fost invitată să merg în Grecia la Nea Macri.

Am considerat acest lucru minunat ca un dar din partea sfântului. Deși știam că mai aveam destul de învățat pentru mărire și nu voi avea timp să termin dacă plec în Grecia, voia sfântului a fost să ajung la el.

M-am bucurat mult și l-am rugat să mă ajute să iau notă mare la mărire, astfel încât să pot studia în următorul an universitar în regim bugetar. La examenul de mărire totul a decurs bine, iar eu am obținut o notă care mi-a dat încredere că voi fi la buget.

Bineînțeles, în tot acest timp nu am încetat să mă rog atât lui, cât și Sfinților Luca al Crimeii, Nectarie, Nicolae Velimirovici și Maicii Domnului. La sfârșitul lunii noiembrie, am aflat și vestea cea bună, ceea ce m-a făcut să exclam: „Sfântul Efrem cel Nou este super!”. I-am mulțumit, promițându-i  că voi face și eu ceva pentru el și că voi mărturisi ajutorul pe care mi l-a oferit.

Nu ezitați să vă rugați lui pentru că, din cauza îngrozitoarelor suferințe pe care le-a îndurat, Dumnezeu l-a înzestrat cu o putere minunată, și chiar este super-grabnic ajutător și făcător de minuni!

Alexandra P., București

Advertisements
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: