RSS

Mare este mila Lui…

11 Sep

Ceea ce am să vă spun nu este neapărat o mărturie despre examene luate, dar am promis Sfântului Efrem că voi împărtăşi minunea săvarşită.

S-a întâmplat la sfârşitul lunii iunie a acestui an. Mă simţeam pe zi ce trece tot mai slăbită şi mai incapabilă să învăţ pentru examenul vieţii mele, bacalaureatul. Aveam un nodul de mărimea unei boabe de strugure undeva la baza gâtului. La insistenţele mamei mele am mers la doctor. După numeroase inspecţii s-a ajuns la concluzia că respectivul nodul era canceros. 

Zilele ce au urmat după nu pot să le relatez. Un adevărat chin. Mă rugam Domnului şi Îl acuzam pentru povara pe care mi-a dat-o (lucru de care în acest moment mă rușinez). În cele două săptămâni de chin nu m-am putut concentra deloc asupra examenului. 

În săptămâna dinaintea probelor scrise am mers la Cluj, la un alt doctor. În dimineaţa respectivă am căutat pe internet o cale de scăpare, o cale de alinare cu ajutorul Domnului. Am dat de Sfântul Efrem pe un forum şi am citit câteva dintre minunile lui. Înainte să plec la Cluj, eu fiind din Bistriţa, m-am rugat Sfântului Efrem să mă ajute. 

cure-for-all-cancers

Examinându-mi fişele, iar apoi examinându-mă pe mine, m-a întrebat dacă nu cumva încurcasem fişele cu altcineva, căci eu sunt perfect sănătoasă. A mai durat o vreme până nodulul a dispărut complet, iar acum sunt cât se poate de sănătosă. De asemenea, am luat Bac-ul cu o medie peste 9, în ciuda faptului că săptămânile menite pentru pregătire le-am petrecut în lacrimi. 

Mulţumesc Domnului şi Sfântului Efrem ca m-au ajutat! Fiţi binecuvântaţi!

  M.L., Bistriţa, 25.08.2013  

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on 09/11/2013 in Sfântul Efrem cel Nou

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: